ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ολοκλήρωση Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης Εφήβων - Παιδων - Ακαδημιων

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το τουρνουά εφήβων , παίδων και ακαδημιών  που έλαβε χώρα στο  κλειστό γυμναστήριο του Νέου Σκοπού , 1 , 2 και 3 Οκτωβρίου 2010 .

Περισσότερα...

Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης Εφήβων - Παιδων - Ακαδημιων

Μετά το επιτυχημένο τουρνουά '' GREEN BASKET 3 '' και μια εβδομάδα πριν το τουρνουά 3 on 3 που θα διεξαχθεί 9 - 10 Οκτωβρίου με την συμμετοχή 700 παιδιών η καρδιά της νεολαίας θα χτυπήσει αυτό το τριήμερο στις Σέρρες και συγκεκριμένα στο Νέο Σκοπό .
Ο ΟΡΦΕΑΣ Νέου Σκοπού σε συνεργασία με τον δήμο Στρυμώνα και τους Ικάρους Σερρών διοργανώνει τουρνουά εφήβων παίδων και ακαδημιών με την συμμετοχή της Καβάλας, των τιτάνων Δράμας , των ομάδων των Σερρών και με μεγάλη έκπληξη την συμμετοχή του ΠΑΟΚ !
Οι φίλοι του μπασκετ θα χουν την ευκαιρία να απολαύσουν και να χαρούν τα νέα ταλέντα που αποτελούν το μέλλον του αγαπημένου μας αθλήματος.

 

Λειτουργία της Ιστοσελίδας

Ξεκίνησε η λειτουργία της επίσημης ιστοσελίδας του ΑΟΚ Νέου Σκοπού. Μέσα απο την ιστοσελίδα της ομάδος θα μπορεί ο φίλαθλος κόσμος να ενημερώνεται για δραστηριότητες της ομάδος ,την πορεία της στις διοργανώσεις που συμμετέχει αλλά και διάφορα άλλλα νεα που αφορούν την γενικότερη λειτουργία της ομάδος και των ακαδημιών της. Ελπίζουμε η πράξη μας αυτή να σταθεί αρωγός στην επικοινωνια μας με τον φιλαθλο κόσμο και να βοηθήσει ώστε να μεγαλώσει η οικογένεια του μπάσκετ ακόμη περισσότερο.

           -Ο-

      ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Γκαβανόζης Ε. Χρήστος

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player


Copyright © 2016. All Rights Reserved.