Στο πλευρό του Φασούλα ο Υπεύθυνος Ακαδημιών της ομάδας μας Γιώργος Καραγκουτης στις επερχόμενες εκλογές της ΕΟΚ


Ακόμα ένα μεγάλο όνομα του ελληνικού μπάσκετ δείχνει την διάθεση να ασχοληθεί με τα κοινά. Ο λόγος για τον υπευθυνο Ακαδημιών του Ορφέα Νέου Σκοπού Γιώργο Καράγκουτη, ο οποίος σκοπεύει να διεκδικήσει μία θέση στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΚ στο πλευρό του Παναγιώτη Φασούλα.


Ο Γιώργος Καράγκουτης δηλώνει "παρών" στα κοινά του ελληνικού μπάσκετ, όντας έτοιμος να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην επόμενη μέρα του ελληνικού μπάσκετ.


Ο άλλοτε διεθνής με την Εθνική Ανδρών προσθέτει έτσι το όνομά του δίπλα σε αυτά του Φάνη Χριστοδούλου, του Ευθύμη Ρεντζιά, του Μέμου Ιωάννου, του Δημήτρη Παπαδόπουλου και της Αναστασίας Κωστάκη, οι οποίοι επίσης έχουν εκδηλώσει την επιθυμία τους να βρεθούν στο πλευρό του Φασούλα στις ερχόμενες εκλογές της ΕΟΚ.


Ο Γιώργος Καράγκουτης γεννήθηκε στις 15 Φεβρουαρίου 1976. Αναδείχθηκε από τις ακαδημίες του Πανιωνίου και υπήρξε στα νιάτα του ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ και μέλος της Εθνικής Εφήβων που κατέκτησε το χρυσό πρωτάθλημα στο Μουντομπάσκετ Εφήβων του 1995 με συμπαίκτες μεταξύ άλλων τους Ευθύμη Ρεντζιά, Δημήτρη Παπανικολάου, Μιχάλη Κακιούζη, Νίκο Χατζή και Γιώργο Καλαϊτζή. Ο Καράγκουτης ήταν ένας σύγχρονος κόμπο φόργουορντ, με εξαιρετική επαφή με το καλάθι και εξαιρετικός ριμπάουντερ.


Εκτός του Πανιωνίου, ο Καράγκουτης αγωνίστηκε ακόμα στον Παναθηναϊκό, τον Ηρακλή, τη Νήαρ Ηστ και το Μαρούσι, όπου και έκλεισε την καριέρα του, ενώ έχει υπάρξει διεθνής με όλες τις Εθνικές ομάδες (Ανδρών,Εφήβων,Παίδων)!

 

Με πληροφορίες από το Sport24

 

 

 

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player


Copyright © 2016. All Rights Reserved.