ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Αγωνιστικό ρεπό

         Σε πιο ήπιους τόνους και με χαλαρή διάθεση συνεχίζονται οι προπονήσεις στο Νέο Σκοπό . Το αγωνιστικό ρεπό άλλωστε αυτής της εβδομάδας , επιτρέπει κάτι τέτοιο με το κλίμα που επικρατεί να είναι πολύ ευχάριστο μετά τα συνεχή επιτυχή αποτελέσματα και το 4 στα 4 .

         Τέλος εκμεταλλευόμενοι την ‘’απραξία’’ του Σαββάτου , η ομάδα του Νέου Σκοπού αποφάσισε να παραστεί σύσσωμη στο κλειστό της κοιλάδας και να βοηθήσει κι αυτή με τη σειρά της , στη προσπάθεια των Ικάρων για νίκη .

                                                                                                       Παρασκευή 26/11/10

Με πίστη για το διπλό...

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί το Σάββατο στις  7.00 στο γήπεδο ποταμού Καβάλας .

Περισσότερα...

Τουρνουά 3 x 3 στον Νέο Σκοπό

Για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά οργανώνεται στο Νέο Σκοπό το τουρνουά 3 x 3 το οποίο τελεί υπό την αιγίδα της  Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης . Το τουρνουά θα διεξαχθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο 9 και 10 Οκτωβρίου  με  700 παιδιά περίπου  να έχουν δηλώσει μέχρι στιγμής συμμετοχή .

Η πλατεία του Νέου Σκοπού αναμένεται να κατακλυστεί από τα ταλέντα του νομού και όλοι ευχόμαστε, καιρού επιτρέποντος, όλα τα παιδιά,  να χαρούν, να διασκεδάσουν και να απολαύσουν δύο ημέρες γεμάτες μπάσκετ .

Ολοκλήρωση Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης Εφήβων - Παιδων - Ακαδημιων

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το τουρνουά εφήβων , παίδων και ακαδημιών  που έλαβε χώρα στο  κλειστό γυμναστήριο του Νέου Σκοπού , 1 , 2 και 3 Οκτωβρίου 2010 .

Περισσότερα...

Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης Εφήβων - Παιδων - Ακαδημιων

Μετά το επιτυχημένο τουρνουά '' GREEN BASKET 3 '' και μια εβδομάδα πριν το τουρνουά 3 on 3 που θα διεξαχθεί 9 - 10 Οκτωβρίου με την συμμετοχή 700 παιδιών η καρδιά της νεολαίας θα χτυπήσει αυτό το τριήμερο στις Σέρρες και συγκεκριμένα στο Νέο Σκοπό .
Ο ΟΡΦΕΑΣ Νέου Σκοπού σε συνεργασία με τον δήμο Στρυμώνα και τους Ικάρους Σερρών διοργανώνει τουρνουά εφήβων παίδων και ακαδημιών με την συμμετοχή της Καβάλας, των τιτάνων Δράμας , των ομάδων των Σερρών και με μεγάλη έκπληξη την συμμετοχή του ΠΑΟΚ !
Οι φίλοι του μπασκετ θα χουν την ευκαιρία να απολαύσουν και να χαρούν τα νέα ταλέντα που αποτελούν το μέλλον του αγαπημένου μας αθλήματος.

 

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player


Copyright © 2016. All Rights Reserved.