ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Στο πλευρό του Φασούλα ο Υπεύθυνος Ακαδημιών της ομάδας μας Γιώργος Καραγκουτης στις επερχόμενες εκλογές της ΕΟΚ


Ακόμα ένα μεγάλο όνομα του ελληνικού μπάσκετ δείχνει την διάθεση να ασχοληθεί με τα κοινά. Ο λόγος για τον υπευθυνο Ακαδημιών του Ορφέα Νέου Σκοπού Γιώργο Καράγκουτη, ο οποίος σκοπεύει να διεκδικήσει μία θέση στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΚ στο πλευρό του Παναγιώτη Φασούλα.

Περισσότερα...

Συνέντευξη Προέδρου Τμ. Μπάσκετ Ορφέα Ν. Σκοπού Χρήστου Γκαβανόζη στο ΔΙΚΤΥΟ 22/5/20

 Συνέντευξη στο Δίκτυο Τηλεόραση παραχώρησε ο Πρόεδρος του Τμήματος Καλαθοσφαίρισης του Ορφέα Ν. Σκοπού κ. Χρήστος Γκαβανόζης αναφορικά με την επανεκκίνηση των προπονήσεων των τμημάτων του συλλόγου και τα μέτρα που λαμβάνονται για την προφύλαξη των αθλητών.

Περισσότερα...

Ευχαριστήρια ανακοίνωση Δ.Σ. Ορφέα Ν. Σκοπού προς κ. Ιωάννη Μπαλάνο

 

Μετά την άρση των περιορισμών στην αθλητική δραστηριότητα και σύμφωνα με τις Διευκρινιστικές Οδηγίες που απέστειλε η ΓΓΑ σε όλα τα αθλητικά σωματεία περί της συμπλήρωσης του εντύπου «Ιατρικό Ιστορικό για αθλητές/τριες, αθλούμενους/ες και τεχνικό προσωπικό πριν την έναρξη των προπονήσεων σε οργανωμένες δημόσιες και ιδιωτικές αθλητικές εγκαταστάσεις» έγινε επίσκεψη σήμερα, Τετάρτη 20 Μαΐου ,στο γήπεδο του Νέου Σκοπού από τον παθολόγο κ.Μπαλάνο Ιωάννη για τον απαραίτητο προ αγωνιστικό έλεγχο όλων των αθλητών/τριών και προπονητών που παίρνουν μέρος στις προπονήσεις της ομάδας μας!

Περισσότερα...

Ανακοίνωση για προπονήσεις της Ακαδημίας μπάσκετ του Ορφέα Ν. Σκοπού

ANAKOINΩΣH

 

AΓAΠHTOI ΓONEIΣ

 

META THN APΣH TΩN ΠEPIOPIΣMΩN ΣTHN AΘΛHTIKH ΔPAΣTHPIOTHTA, ME BAΣH THN KYA ΠOY EΞEΔΩΣE XΘEΣ TO YΠOYPΓEIO AΘΛHTIΣMOY KAI ΣYMΦΩNA ME OΛEΣ TIΣ YΓEIONOMIKEΣ OΔHΓIEΣ TOY EOΔY, AΠO ΣHMEPA ΔEYTEPA 18 MAIOY EΠIΣTPEΦOYME ΣTO ΓHΠEΔO ΓIA ATOMIKEΣ ΠPOΠONHΣEIΣ MΠAΣKET KAI ΦYΣIKHΣ KATAΣTAΣHΣ ΓIA AΓOPIA KAI KOPITΣIA ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ ΝΕΟΥ ΣΚΟΠΟΥ HΛIKIAΣ 13 ETΩN KAI ANΩ!

Περισσότερα...

Αθλούμαστε στο Σπίτι (Μάθημα 2ο)

Συνέχεια των ασκήσεων για ball handling και dribbling σε εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο από τον προπονητη Δημήτρη Παπαστεργίου.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player


Copyright © 2016. All Rights Reserved.