ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Post Game: Ίκαροι 2- Ορφέας Ν. Σκοπού 51-65

Επιστροφή στην «πραγματικότητα» για την ομάδα Παμπαίδων του Ορφέα Ν. Σκοπού η οποία μετά την μπασκετική πανδαισία του τουρνουά επέστρεψε στις επίσημες υποχρεώσεις .

Περισσότερα...

2nd Young Talents Tournament, Ημέρα 4η

Αυλαία με πολλά χαμόγελα στο Κλειστό του Ν. Σκοπού για το 2nd Talents Tournament το οποίο άφησε μόνο θετικές εντυπώσεις και ικανοποίηση στους συμμετέχοντες.

Περισσότερα...

2nd Young Talents Tournament, Ημέρα 3η

  

Το «μπασκετικό» θέαμα συνεχίστηκε με αμείωτο ρυθμό και την 3η μέρα του 2nd Young Talents Tournament. Τα «ταλέντα του αύριο» ξεδίπλωσαν για ακόμη μία φορά τις δυνατότητες τους στα παρκέ μοιράζοντας χαμόγελα ικανοποίησης με τα κατορθώματά τους.

Περισσότερα...

2o Young Talents Tournament, 2η ημέρα

        

Αρκετές συγκινήσεις επεφύλασσε στους μπασκετόφιλους η δεύτερη μέρα του 2o Young Talents Tournament. Σε έναν «μαραθώνιο» οκτώ αγώνων ειδαμε αμφίρροπες μονομαχίες, επιβλητικές νίκες και απίστευτα καλάθια, ζωντανή απόδειξη πως το μέλλον της Ελληνικής καλαθοσφαίρισης είναι εδώ και έχει μπόλικο ταλέντο.

Περισσότερα...

2nd Young Talents Tournament, Ημέρα 1η

     Πλούσιο θέαμα περιελάμβανε η πρεμιέρα του 2nd Young Talents Tournament με τις ομαδες να προσφέρουν αρκετές συγκινήσεις από την 1η κιόλας ημέρα δείχνοντας το τι θα επακολουθήσει.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player


Copyright © 2016. All Rights Reserved.