ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Post Game: Ικαροι Σερρών-Ορφέας Ν. Σκοπού 75-47 (Πρωτάθλημα Εφήβων ΕΚΑΣΑΜΑθ)

 
Πρεμιέρα με ήττα για το Εφηβικό Τμήμα του Ορφέα Ν. Σκοπού, οι ασπρόμαυροι πραγματοποίησαν καλό ξεκίνημα στο κλειστό της Ομόνοιας, κοίταξαν στα μάτια τους γηπεδούχους Ικάρους κρατωντας την διαφορά σε μονοψήφια επίπεδα με το σκορ του πρώτου ημιχρόνου 35-29 να αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. 

Περισσότερα...

Pre Game: Ορφέας Ν. Σκοπού 5-6/10/19

 
Πρώτος εντος έδρας αγώνας για το ανδρικό τμήμα του Ορφέα Ν. Σκοπού ο οποίος μετά την επιτυχή πρεμιέρα κόντρα στο Δοξάτο υποδέχεται το ΠΓΣ Παγγαίο την Κυριακή 6 Οκτωβρίου και ώρα 17:00. Οι "ασπρόμαυροι" δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα απουσιών υπολογίζοντας παράλληλα την υποστήριξη του κόσμου τους. Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κ. Τσακιρίδης-Σαφούρη. 

Περισσότερα...

ΑΕ Δοξάτου - Ορφέας Ν. Σκοπού 57-62 (Πρωτάθλημα Ανδρών ΕΚΑΣΑΜΑΘ)

Πρεμιέρα με το δεξί για τον Ορφέα Ν. Σκοπού στο Πρωτάθλημα Ανδρών της ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Το νεανικό σύνολο του Χρήστου Γκαβανόζη πέρασε νικηφόρα από την έδρα της ΑΕ Δοξάτου επικρατώντας με 57-62. Σημείο κλειδί η αποφασιστηκότητα των "ασπρόμαυρων" στην επανάληψη.  

Περισσότερα...

Post Game: Ρουπελ Σιδηροκαστρου-Ορφέας Ν. Σκοπού 40-59 (Πρωταθλημα Παίδων ΕΚΑΣΑΜΑΘ)

 
Με νίκη ξεκίνησε το Πρωτάθλημα η ομάδα Παίδων του Ορφέα Ν. Σκοπού, οι απρόμαυροι επιβλήθηκαν εκτός έδρας του Ρούπελ Σιδηροκάστρου με 40-59 παίρνοντας το πρώτο ροζ φύλλο αγωνα στη φετινη σεζόν.
 

Περισσότερα...

PRE GAME: ΟΡΦΕΑΣ Ν. ΣΚΟΠΟΥ

Ποδαρικό στο φετινο Πρωτάθλημα συνοδευόμενο με θετικό αποτέλεσμα..με αυτό τον στόχο θα ταξιδέψει το απόγευμα της Κυριακής 29/9 στη γειτονική Δράμα ο Ορφέας Ν. Σκοπού. Οι "ασπρόμαυροι" θα κοντραριστούν με την πάντα υπολογίσημη ΑΕ Δοξάτου στις 17:00. Διαιτητες της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κ. Ξενικάκης-Παναγιωτίδης.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player


Copyright © 2016. All Rights Reserved.