ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Post Game: Ορφέας Ν. Σκοπού-Πανσερραϊκός 45-32

Ξεκίνημα με το δεξί για τα κορίτσια του Ορφέα Ν. Σκοπού τα οποία στον πρώτο τους αγώνα για το Πρωτάθλημα Παγκορασίδων επιβλήθηκαν του Πανσερραϊκού με 45-32 χωρίς να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερα προβλήματα.

Περισσότερα...

Ευχαριστήρια Επιστολή Κολοσσού Ρόδου

Ο ΑΟ ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ ΝΕΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ

Περισσότερα...

Pre Game: Ορφέας Ν. Σκοπού

Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα Παγκορασίδων για τα κορίτσια του Γιώργου Καράγκουτη τα οποία το Σάββατο 21 Απριλίου και ώρα 14:00 υποδέχονται στο Κλειστό Ν. Σκοπού τον Πανσερραϊκό. Διαιτητές Δαρνάκας-Κούμλιαλης.

Περισσότερα...

Post Game: Ορφέας Ν. Σκοπού-Πανσερραϊκός 73-45

Εύκολο απόγευμα για τους παμπαιδες του Ορφέα οι οποίοι επιβλήθηκαν και του Πανσερραϊκού με 73-45. Οι «ασπρόμαυροι» πήραν σταδιακά μεγάλη διαφορά με όπλα την άμυνα και την αποτελεσματικότητα στο σκοράρισμα από το low post.

Περισσότερα...

Δηλώσεις Προπονητών για 2nd Young Talents Tournament

Γιώργος Καλαϊτζής (Παναθηναϊκός): Το τουρνουά ήταν πάρα πολύ ωραίο και ανταγωνιστικό και η φιλοξενία ήτανε καταπληκτική. Όλοι οι άνθρωποι και ο Πρόεδρος ο Χρήστος Γκαβανόζης και ο Γιώργος ο Καράγκουτης με την εμπειρία που έχουνε δείξανε πως μπορούνε να πραγματοποιήσουνε ένα άρτια διοργανωμένο τουρνουά. Το επίπεδο των ομάδων είναι πολύ υψηλό το ίδιο και των αγώνων, νομίζω ότι το πιο σημαντικό είναι ότι παιδιά κερδίσανε εμπειρίες, κάνανε νέους φίλους , όλα κυλήσανε ομαλά.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player


Copyright © 2016. All Rights Reserved.