Και του χρόνου ...

     Ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία το τουρνουά 3 on 3 που έλαβε χώρα το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ,  στον προαύλιο χώρο του κλειστού γυμναστηρίου του Νέου Σκοπού  .

     Το τουρνουά διεξήχθη υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης σε συνεργασία με το δήμο Εμμανουήλ Παπά και τον Ορφέα Νέου Σκοπού .

     Οι άνθρωποι της ομοσπονδίας εξέφρασαν την απόλυτη ικανοποίηση τους για την άψογη οργάνωση και διεξαγωγή του τουρνουά τονίζοντας μάλιστα πως δεν είναι τυχαίο που για 4η συνεχόμενη χρονιά μας ανατίθεται ένα τόσο μεγάλο γεγονός .

     Επτακόσια  και πλέον παιδιά που συμμετείχαν ,  αλλά και πάρα πολύ γονείς που παραβρέθηκαν  ( η αλήθεια είναι ότι βοήθησε πάρα πολύ και ο καιρός )  απόλαυσαν με την καρδιά τους μια πραγματική γιορτή του μπάσκετ .

     Στους νικητές μοιράστηκαν μετάλλια και πλούσια δώρα ενώ εκτός από τα παιχνίδια έγιναν και διαγωνισμοί στα τρίποντα και στις προσωπικές βολές .

     Νικητής στα τρίποντα αναδείχθηκε ο Σιδερίδης Χαράλαμπος ενώ στις προσωπικές βολές , ο μικρότερος απ’ όλους σε ηλικία Αχτσής Συμεών ( β’ δημοτικού ) σούταρε με πολύ μεγάλη άνεση και ψυχραιμία βάζοντας τα ¨γυαλιά ¨ στους μεγαλύτερους και κέρδισε με σχετική άνεση το διαγωνισμό .

     Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς της διοργάνωσης , την εταιρία ¨ κτίριον ενεργειακή – φωτοβολταϊκά ¨ και το νέκταρ για την βοήθεια που μας παρείχαν καθώς και την Ε.Ο.Κ. για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε για μια ακόμα χρονιά , με την ευχή και του χρόνου να είμαστε και πάλι όλοι εδώ .

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικο


ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player


Copyright © 2016. All Rights Reserved.