Πανσερραϊκός - Ορφέας Νέου Σκοπού pre game

     Με το αυριανό ματς ( Παρασκευή 20/5 ) απέναντι στον Πανσερραϊκό στο κλειστό της κοιλάδας ολοκληρώνονται οι υποχρεώσεις του Ορφέα για το φετινό πρωτάθλημα .

 

     Ο αγώνας έχει διαδικαστικό χαρακτήρα αφού η ομάδα του Νέου Σκοπού έχει ήδη στεφθεί πρωταθλήτρια και αναμένεται οι ¨μικροί ¨ να σηκώσουν όλο το βάρος .

     Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 4:30 με διαιτητές τους Τατούδη – Δημάδη .

     Ακολουθεί το επόμενο Σάββατο ο τελικός κυπέλλου με την Χρυσούπολη ( 28/5/11 στις 7:00 στο κλειστό της Ελευθερούπολης ) παιχνίδι στο οποίο ακούγεται πως θα παρευρεθεί και ο κ. Βασιλακόπουλος για να κάνει την απονομή του πρωταθλήματος στον Ορφέα Νέου Σκοπού .

     Τέλος η σεζόν θα κλείσει με το 1ο ALL STAR Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης μια πρωτοβουλία του κ. Δημήτρη Χατζηαντωνίου ( xanthibasket ) στον οποίο αξίζουν πολλά συγχαρητήρια καθώς όχι μόνο έχει αναλάβει την όλη οργάνωση , αλλά συγκέντρωσε και τις ψήφους όλων των προπονητών για την ανάδειξη της καλύτερης πεντάδας του πρωταθλήματος ( Καδής , Παπαδόπουλος και Χατζηπέτρου είναι μέσα σ’ αυτήν ) , για τον καλύτερο προπονητή της κατηγορίας ( Σπανός ) και διάφορα άλλα .

     Λεπτομέρειες στο http://xanthibasket.blogspot.com/2011/05/04-06-2011.html#more    . ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ !!!

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player


Copyright © 2016. All Rights Reserved.