Ευχαριστήρια ανακοίνωση Δ.Σ. Ορφέα Ν. Σκοπού προς κ. Ιωάννη Μπαλάνο

 

Μετά την άρση των περιορισμών στην αθλητική δραστηριότητα και σύμφωνα με τις Διευκρινιστικές Οδηγίες που απέστειλε η ΓΓΑ σε όλα τα αθλητικά σωματεία περί της συμπλήρωσης του εντύπου «Ιατρικό Ιστορικό για αθλητές/τριες, αθλούμενους/ες και τεχνικό προσωπικό πριν την έναρξη των προπονήσεων σε οργανωμένες δημόσιες και ιδιωτικές αθλητικές εγκαταστάσεις» έγινε επίσκεψη σήμερα, Τετάρτη 20 Μαΐου ,στο γήπεδο του Νέου Σκοπού από τον παθολόγο κ.Μπαλάνο Ιωάννη για τον απαραίτητο προ αγωνιστικό έλεγχο όλων των αθλητών/τριών και προπονητών που παίρνουν μέρος στις προπονήσεις της ομάδας μας!

 

Κάθε αθλητής/τρία και προπονητής συμπλήρωσε το ερωτηματολόγιο και πέρασε από κλινική εξέταση από τον κ. Μπαλάνο για την έκδοση ιατρικής βεβαίωσης!

 

Διευκρινίζεται ότι η σχετική ιατρική βεβαίωση εκδίδεται για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19 στον αθλητισμό και την επανεκκίνηση της αθλητικής δραστηριότητας σε ασφαλείς συνθήκες τηρώντας τα πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας!

 

Το Δ.Σ, ο Πρόεδρος και οι προπονητές του Ορφέα Νέου Σκοπού αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τον κ. Μπαλάνο Ιωάννη για τις υπηρεσίες που μας προσέφερε!

 

Επιστρέφουμε στο γήπεδο, Μένουμε ασφαλείς!

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player


Copyright © 2016. All Rights Reserved.