2ο TOYΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΕΑΝΙΔΩΝ " Waterfall Magic Basket "

 
Για 2η συνεχόμενη χρονιά ο Εδεσσαϊκός διοργανώνει το τουρνουά  "Waterfall Magic Basket" . Η επιτυχημένη συνταγή της περσινής χρονιάς, με τους ανθρώπους του Εδεσσαϊκού, που πραγματικά ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη του αθλήματος, αλλά και του τόπου τους, παίρνει σάρκα και οστά και φέτος .
 
Συμμετέχουν τέσσερις από τους καλύτερους και ποιοτικότερους συλλόγους στη Βόρεια Ελλάδα .
 
Ο διοργανωτής του τουρνουά ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ, οι άνθρωποι του οποίου με προσωπικό αγώνα προσπαθούν να δημιουργήσουν ότι καλύτερο για την περιοχή τους .
Ο ΑΡΗΣ Θεσσαλονίκης, μια ομάδα που δεν  χρειάζεται πολλές συστάσεις και τι αντιπροσωπεύει στο Ελληνικό και Ευρωπαϊκό μπάσκετ .
Η ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ,  η οποία για άλλη μια χρονιά πήρε φέτος το εισιτήριο για να αγωνιστεί στην Α2 εθνική κατηγορία γυναικών και η οποία παρουσιάζει  πάντα, υπό την επίβλεψη του Καρά Αχμέτ Νεδήμ,  ένα αξιόπιστο και δυνατό σύνολο με πολλές επιτυχίες σε όλα τα τμήματα. 
Ο ΟΡΦΕΑΣ  Νέου Σκοπού , η ομάδα του Γιώργου Καράγκουτη , ο οποίος τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει μια συνεχόμενη ανοδική πορεία φέρνοντας την ακαδημία στις  κορυφαίες  του νομού Σερρών,  αλλά και της Βορείου Ελλάδας.
Οι ομάδες θα αγωνιστούν το Σάββατο 7/9  και την Κυριακή 8/9 στο κλειστό ΔΑΚ Έδεσσας . Δυο παιχνίδια την πρώτη ημέρα στις 18:00 και 20:00  και δυο παιχνίδια τη δεύτερη ημέρα 11:00 και 13:00 .
 
Τα παιχνίδια θα τα καλύψει το κανάλι  GrSpotakia , όπως και την προηγούμενη χρονιά.
 
 
Πρόγραμμα τουρνουά
 
 
ΣAΒΒΑΤΟ 07/09/2019
 
18:00    ΑΡΗΣ - Ορφέας Νέου Σκοπού
 
20:00.    Εδεσσαϊκός - Ασπίδα Ξάνθης
 
ΚΥΡΙΑΚΉ 08-09-2019
 
11:00 Μικρός τελικός ( Ηττημένοι πρώτης ημέρας)
 
13:00 Μεγάλος τελικός ( Νικητές πρώτης ημέρας)

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player


Copyright © 2016. All Rights Reserved.