Δηλώσεις Προπονητών για 2nd Young Talents Tournament

Γιώργος Καλαϊτζής (Παναθηναϊκός): Το τουρνουά ήταν πάρα πολύ ωραίο και ανταγωνιστικό και η φιλοξενία ήτανε καταπληκτική. Όλοι οι άνθρωποι και ο Πρόεδρος ο Χρήστος Γκαβανόζης και ο Γιώργος ο Καράγκουτης με την εμπειρία που έχουνε δείξανε πως μπορούνε να πραγματοποιήσουνε ένα άρτια διοργανωμένο τουρνουά. Το επίπεδο των ομάδων είναι πολύ υψηλό το ίδιο και των αγώνων, νομίζω ότι το πιο σημαντικό είναι ότι παιδιά κερδίσανε εμπειρίες, κάνανε νέους φίλους , όλα κυλήσανε ομαλά.

Βαγγέλης Σαμαράς (ΜΙΚΤΗ ΕΚΑΣΑΜΑΘ): Να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές που κάνανε αυτό το τουρνουά για δεύτερη χρονιά. Πιστεύω και ελπίζω να συνεχιστεί, είναι μία παρακαταθήκη η φετινή και για του χρόνου. Εύχομαι ολόψυχα να συνεχιστεί και του χρόνου, ήτανε μία πολύ καλή εμπειρία και για τα παιδιά και για εμάς φυσικά. Με την παρουσία αυτών των ομάδων το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό. Τέτοια τουρνουά πρέπει να γίνονται σε όλη την Ελλάδα για να μπορούν οι παίκτες να ανεβάζουν επίπεδο και να βελτιώνονται συνέχεια και πάλι συγχαρητήρια στην ομάδα του Ορφέα Ν. Σκοπού.

Νίκος Σερέτης (ΧΑΝΘ): Συμμετείχαμε σε ένα εξαιρετικό τουρνουά απόλυτα οργανωμένο από τον Γιώργο Καράγκουτη και τον Ορφέα Ν. Σκοπού. Τέτοιες προσπάθειες βοηθάνε τα παιδιά να βελτιωθούνε όχι μόνο στην αθλητική ιδιότητα αλλά να γίνουν και μέλη της κοινωνίας. Ευχαριστούμε πολύ και του χρόνου!

Μωραϊτης Αντώνης (ΓΣ Περιστεριου): Γενικά ήταν μία τρομερή εμπειρία για τα παιδιά, ήταν η πρώτη φορά που κάνουνε ένα τέτοιο ταξίδι . Στην διοργάνωση ήταν όλα θετικά, τα παιδιά μπήκαν να πάρουν ένα μεγάλο μάθημα για το πώς ζει και προετοιμάζεται ένας αθλητής , ήταν τρομερό πολύ καλο για όλα τα παιδιά.

Σκουφάκης Κώστας (ΓΣ Περιστεριου): Η φιλοξενία ήταν απίστευτη, μας προσέξανε πάρα πολύ, παρότι είχαμε κάποιες ατυχίες με τραυματισμούς στην ομάδα. Τα παιδιά πήραν πολλές καλές εμπειρίες , δεθήκανε με τους συμπαίκτες τους με παιδιά από άλλες ομάδες, κάνανε παρέα, είδανε μπάσκετ χορτάσανε μπάσκετ. Ότι καλύτερο για το μέλλον τους για όλα τα παιδιά, το ευχαριστήθηκαν.

Παπαϊωάννου Ευριπίδης (Πανιώνιος): Καταρχήν ευχαριστούμε για την φιλοξενία, είναι πολύ ωραίο να γίνονται τέτοιες διοργανώσεις, να παίζουμε και ομάδες που δεν βρίσκονται συνήθως. Ελπίζω να συνεχιστεί και στο μέλλον.

Μελιγδής Ανδρέας (Προμηθέας Πατρών): Ευχαριστούμε τον κ. Καράγκουτη για την πρόσκληση, τον κ. Γκαβανόζη, την Ακαδημία του Ορφέα και την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Ήταν ένα Τουρνουά που μας έδωσε μεγάλη χαρά δείξαμε αρκετά πράγματα όσον αφορά η ακαδημία σαν πρόγραμμα. Η φιλοξενία ήταν καταπληκτική δίνουμε ραντεβού για την επόμενη χρονιά, εκφράζοντας την Διοίκηση και το Προπονητικό Τιμ ένα ευχαριστώ.

Μοσχοβάκος Νίκος (Κολοσσός Ρόδου): Ήταν μία πολύ καλή διοργάνωση, το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό. Τα παιδιά κέρδισαν τις εμπειρίες και ευχόμαστε να μαστε καλά να έρθουμε και του χρόνου.

Αλεξανδρίδης Θεόδωρος (ΠΑΟΚ): Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι που συμμετέχουμε για δεύτερη φορά σε αυτό το Τουρνουά, είναι κάτι που είπα και στον κ. Καράγκουτη πως είναι η ψυχή του Τουρνουά. Ελπίζουμε πως όποτε γίνεται αυτό το Τουρνουά να μαστε εδώ. Δεν μας έλειψε τίποτα, τα παιδιά είναι υπερευχαριστημένα. Είναι ένα Τουρνουά που ενώνει την Βόρεια με την Νότια Ελλάδα κάτι που είναι πάρα πολύ δύσκολο. Συγχαρητήρια σε όλους.

Σταυρίδης Ανδρέας (ΑΡΗΣ): Ευχαριστούμε για την πρόσκληση ήταν ένα πολύ καλά οργανωμένο Τουρνουά, όλες οι ομάδες παίξανε καλό μπάσκετ. Εμείς ως Άρης θέλουμε να ευχαριστήσουμε για την ευκαιρία που μας δόθηκε για τα παιδιά κυρίως, να πάρουνε εμπειρίες, να δούνε πως παίζεται το μπάσκετ μιας άλλης πόλης, να παίξουν πολλούς αγώνες σε λίγες ημέρες , να δούνε πως είναι μια τέτοια διαδικασία. Ευχαριστούμε πολύ.

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player


Copyright © 2016. All Rights Reserved.