Απολογισμός 1ου γύρου...

     Ολοκληρώθηκε χθες ο 1ος γύρος του πρωταθλήματος με τον Ορφέα να μετράει μόνο ήττες, αποτέλεσμα που από βαθμολογικής άποψης είναι σίγουρα απογοητευτικό.

     Με μία βαθύτερη ανάγνωση όμως βγαίνουν και κάποια άλλα χρήσιμα συμπεράσματα.

     Το πλάνο το οποίο είχε εκπονήσει η διοίκηση είχε ως στόχο να δυναμώσει η βάση της ομάδας, οι ακαδημίες της, ώστε να αναδειχθούν παιδιά τα οποία μέσα σε 5 χρόνια θα μπορούν να στελεχώσουν την ανδρική ομάδα όχι μόνο ως παρουσία αλλά έχοντας ενεργό ρόλο.

    Διανύοντας φέτος τον 3ο χρόνο, τα αποτελέσματα της προσπάθεια αυτής είναι ήδη ορατά σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα.

    Το εφηβικό ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα με αξιοπρεπέστατη παρουσία και το παιδικό διεκδικεί δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε την είσοδο του στην επόμενη φάση.

     Όσον αφορά στο ανδρικό τμήμα... ο Καρακάσης έχει πλέον θέση βασικού, παλεύει σε όλες τις φάσεις και βελτιώνεται καθημερινά. Το ίδιο και οι Δρουμαλιάς και Γεωργόπουλος οι οποίοι αν και παμπαίδες (γεννημένοι το 2003) πρωταγωνιστούν στο παιδικό και εφηβικό ενώ συμμετέχουν κανονικά και στην ανδρική ομάδα αφήνοντας άριστες εντυπώσεις.

     Εμφανώς βελτιωμένοι είναι και οι Ταϊρης, Φραντζέσκος ακόμα και ο Αχτσής (2004) που μέχρι στιγμής παίρνει λίγο χρόνο στο ανδρικό αλλά το θράσος με το οποίο αγωνίζεται αφήνει πολλές υποσχέσεις!

     Με «κεφαλή» λοιπόν τον Γ. Καράγκουτη, τους Χ.Γ. Γκαβανόζη και Κ. Πεχλιβάνη ως προπονητές στα τμήματα υποδομής και την σημαντική προσθήκη φέτος του Κ. Σίσκου, ο Ορφέας δείχνει να βαδίζει σε σωστά μονοπάτια.

     Αν τελικά θα κερδίσει το στοίχημα, θα το δείξει ο χρόνος.

          22/1/18

 

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player


Copyright © 2016. All Rights Reserved.