Δηλώσεις Προπονητών για το Πανελλήνιο Τουρνουά Μπάσκετ Κορασίδων

xorigoivol2.jpgΤο Πανελλήνιο Τουρνουά Κορασίδων άφησε άριστες εντυπώσεις στους Προπονητές των ομάδων οι οποίοι εκφράστηκαν με τα καλύτερα λόγια ευχαριστώντας τους διοργανωτές, τονίζοντας παράλληλα τις σημαντικές ευκαιρίες που αποκόμισαν από την διοργάνωση. Μάλιστα ευχήθηκαν να γίνει θεσμός  προκειμένου να ανανεώσουν το ραντεβού τους και για τις επόμενες χρονιές.  

Ηλίας Αρχιμανδρίτης, Προπονητής Παναθηναϊκού : «Κατ αρχήν να ευχαριστήσουμε τον Ορφέα Ν. Σκοπού για την τρομερή οργάνωση και φιλοξενία που είχαμε εδώ στις Σέρρες. Ήταν μία γιορτή και μία ευκαιρία για όλα τα παιδιά να παίξουνε μπάσκετ και εύχομαι να γίνει θεσμός. Εμείς το ευχαριστηθήκαμε, κάναμε αυτό που είχαμε πει σαν ομάδα».

Καρα Αχμέτ Νεδίμ, Προπονητής Ασπίδας Ξάνθης:  «Συγχαρητήρια στον Ορφέα Ν. Σκοπού και στους ανθρώπους του για αυτή τη οργάνωση. Όλα ήταν τέλεια, όλα ήταν άψογα, τα παιδιά το χάρηκαν πάρα πολύ. Είχαμε την δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε ομάδες του Νότου οι οποίες πρωταγωνιστούνε στα Τμήματα υποδομής και γενικά στα Πρωταθλήματα των Γυναικών και είναι ομάδες με όνομα και ιστορία στον χώρο».

Τσιρογιάννη Αναστασία, προπονητής Πιερικού-Αρχέλαου:  «Να δώσω συγχαρητήρια για όλους αυτούς που δούλεψαν για αυτό το Τουρνουά, για εμάς ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχαμε ήταν μία πολύ ωραία εμπειρία για τα κορίτσια μας. Στο Πρωτάθλημά μας δεν έχουμε αγώνες με δυνατές ομάδες και σίγουρα αυτό το τουρνουά βοήθησε να καταλάβουμε τι είναι δυνατό παιχνίδι, δυνατό μπάσκετ».

Σταμούλης Δημήτρης Προπονητής Αγ. Δημητρίου:  «Ευχαριστούμε την ομάδα του Ορφέα που μας προσκάλεσε στο Τουρνουά αυτό. Ήτανε τιμή μας να συμμετέχουμε σε ένα Πανελλήνιο Τουρνουά όπου έλαβαν μέρος κάποιες από τις μεγαλύτερες ομάδες της Χώρας. Τα παιδιά το ευχαριστήθηκαν πάρα πολύ, ήτανε μία πάρα πολύ όμορφη εμπειρία για όλες τους και αυτό μετράει στο τέλος, να έχουν περάσει καλά, να έχουν παίξει μπάσκετ, να έχουν δει άλλες ομάδες. Όλο αυτό στα πλαίσια μία μεγάλης γιορτής , το επίπεδο ήταν καλό, είχαμε δυνατά παιχνίδια , ο κόσμος έδειξε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η τοπική κοινωνία μας αγκάλιασε και τους ευχαριστούμε για αυτό».

Αγγελίδης Αγγελος, Προπονητής ΠΑΟΚ: «Το Τουρνουά ήταν πλήρως οργανωμένο, συγχαρητήρια στους υπεύθυνους, τον πρόεδρο  κ. Γκαβανόζη και τον κόουτς Καράγκουτη για αυτή την μεγάλη προσπάθεια που έκανε για να ενώσει ομάδες του Βορρά και του Νότου με μεγάλα ονόματα του μπάσκετ όπως είναι ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, Μαντουλίδης , ο Πιερικός, ο Ορφέας, ο Κρόνος Γέρακα, ο Κρόνος Αγ. Δημητριου. Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια για την προσπάθειά τους, το Τουρνουά μας βοήθησε πολύ να κατανοήσουμε τις αδυναμίες μας και ορισμένες από τις δυνατότητες που έχουμε. Ήταν μία καλή αρχή για να σμίξει μία καινούργια ομάδα στην ουσία».

Αργυρίου Μάρθα, Προπονήτρια Ολυμπιακού: «Ήταν μία πολύ ωραία οργάνωση, ευχαριστούμε και τον Δήμαρχο, τον πρόεδρο και φυσικά τον Γιώργο Καράγκουτη. Ήταν πολύ ωραία για τα κορίτσια γιατί ήρθαν και έδωσαν τους αγώνες τους, κάνανε γνωριμίες από τα κορίτσια των αντίπαλων ομάδων, είδανε πως ήταν το επίπεδο και στις άλλες ομάδες εκτός Αθήνας. Νομίζω πως ήταν πολύ σημαντικό, μακάρι να γίνει και τα επόμενα χρόνια να ξανάρθουμε, να στηρίξουμε την διοργάνωση και να περνάμε καλά».

Παπαδοπούλου Δανάη, Αρχηγός Μαντουλίδη: «Να ευχαριστήσουμε τον Ορφέα για το Τουρνουά, ήρθαμε εδώ με αξιόλογες ομάδες και να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας».

Γεωργακόπουλος Γιώργος, Προπονητής Κρόνου Γέρακα: «Συγχαρητήρια στους διοργανωτές ένα εξαιρετικό Τουρνουά σε μία γιορτινή ατμόσφαιρα. Μεγάλο κέρδος τα παιδιά που αποκτούν σημαντικές εμπειρίες, εύχομαι να επαναληφθεί το Τουρνουά του χρόνου».

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player


Copyright © 2016. All Rights Reserved.