Απόλυτη ικανοποίηση για το 1ο Πανελλήνιο Τουρνουά Κορασίδων

     

Δηλώσεις στο επίσημο site του Ορφέα έκαναν ο προεδρος κ. Γκαβανόζης και ο υπεύθυνος ακαδημιών κ. Καραγκουτης εκφράζοντας την απόλυτη ικανοποίηση τους ευχαριστώντας ταυτόχρονα όλους οσους δούλεψαν ώστε η διοργάνωση να πάρει σάρκα και οστά.

 

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Ορφέα κ. Γκαβανόζης ανέφερε τα εξής: Απολαύσαμε ενα εορταστικό τρίμερο με μπάσκετ υψηλού επιπέδου απο ακαδημίες όλης της Ελλάδας. Τα κορίτσια παρέδωσαν μαθήματα ήθους σε ένα τουρνουά χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, με μοναδικό στόχο την διασκέδαση και τα παιδικά χαμόγελα. Ήταν μια πραγματική γιορτή. Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα τους εθελοντές που έδωσαν και πάλι την ψυχή τους, τον δήμαρχο κ. Νότα, τον πρόεδρο της κοινωφελούς κ. Τσούκαλο καθώς και τον πρόεδρο του συλλόγου Ορφέας κ. Βογιαρη που αθόρυβα στηρίζει κάθε μας προσπάθεια. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στο Γιώργο Καράγκουτη για όλα και ένα πιο μεγάλο ευχαριστώ σε όλους αυτούς που είναι δίπλα μας και μας στηρίζουν.

«Ήταν ένα πολύ ανταγωνιστικό τριήμερο με ομάδες που προσέφεραν υψηλό θέαμα. Είμαι χαρούμενος που κύλησαν όλα ομαλά, μόνο θετικά μηνύματα πήρα με απ όλες τις ομάδες που προσκλήθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους. Θέλω και εγώ από πλευράς μου να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο και την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Εμμανουήλ Παππά που στάθηκαν δίπλα μας και μας βοήθησαν να πραγματοποιήσουμε το όνειρό μας να πραγματοποιήσουμε το 1ο Πανελλήνιο Τουρνουά Κορασίδων. Η ομάδα μας κέρδισε αγωνιστικά πάρα πολλά πράγματα γιατί πάλεψε με πολύ δυνατούς αντιπάλους. Μπορεί να μην είχαμε αποτέλεσμα αλλά δείξαμε ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και ότι το μέλλον μας ανήκει», δήλωσε από την πλευρά του ο κ. Καράγκουτης.

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player


Copyright © 2016. All Rights Reserved.