Γ. Καράγκουτης: «Αυτό που μας γεμίζει όλους εμάς στον Ορφέα είναι το χαμόγελο στα πρόσωπα των παιδιών»

Ραδιοφωνική συνέντευξη στον Βασίλη Αναστασιάδη και την ΕΡΑ Σερρών παραχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης 28/11 ο υπεύθυνος των Ακαδημιών Μπάσκετ του Ορφέα Ν. Σκοπού Γιώργος Καραγκουτης. Την συνέντευξη μονοπώλησε το «Πανελλήνιο Τουρνουά Κορασίδων» που διοργανώνει ο Ορφέας το τριήμερο 3-5 Ιανουαρίου 2018 ενώ αναφορά έγινε και στο επιτυχημένο τουρνουά του Young Talents το Πάσχα που μας πέρασε το οποίο βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο ώστε να πραγματοποιηθεί για δεύτερη σερί χρονιά.

«Αυτό που μας γεμίζει όλους εμάς στον Ορφέα είναι το χαμόγελο στα πρόσωπα των παιδιών τοσο των δικών μας στην Ακαδημία όσο και αυτών που συμμετείχαν στο Τουρνουά το Πάσχα. Ήταν πολύ ευτυχισμένα και τα μηνύματα και οι ευχαριστήριες επιστολές που λάβαμε μετά από ολους μας έκαναν να ξεχάσουμε όση κούραση και όσο άγχος είχαμε γιατί ομολογώ πως το εγχείρημα ήταν πάρα πολύ μεγάλο. Θεωρώ πως μπορούμε και πρέπει να δώσουμε την δυνατότητα και στα κορίτσια να ζήσουν ένα αντίστοιχο τουρνουά. Η ομάδα μας είναι πολύ καλή, μην ξεχνάτε πέρσι ήρθε πρώτη στο νομό. Η ιδέα γεννήθηκε ήδη από το καλοκαίρι και οι ομάδες οι οποίες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας είναι από τις παραδοσιακές δυνάμεις του μπάσκετ, χρόνια στον χώρο, θεωρώ ότι θα είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό τριήμερο γεμάτο δράση και χαμόγελο. Πέρα από αυτές τις ομάδες και τα παιδιά από πίσω έρχονται και οι γονείς οι οποίοι μένουν κατενθουσιασμένοι και με την πόλη, λάβαμε πάρα πολύ ευχαριστήρια μηνύματα για την φιλοξενία αλλά και για τα μέρη που τους είπαμε να πάνε να επισκεφθούνε και γενικότερα είναι μία προβολή όλου του Νομού, της πόλης των Σερρών και νομίζω τέτοια γενικότερα αθλητικά γεγονότα θα πρέπει να γίνονται πιο συχνά έχει ανάγκη ο Νομός από προβολή και μέσω του αθλητισμού είναι μια καλή ευκαιρία να προβληθεί προς τα έξω».

Όσον αφορά το αν ξαναγίνει τουρνουά Young Talents των αγοριών ο κ. Καράγκουτης δήλωσε: «Μπορώ να πω πως είμαστε σε πολύ καλό σημείο για να έχουμε ακόμα πιο καλές ομάδες, ακόμα πιο δυνατά ονόματα. Ήδη έχει δηλώσει συμμετοχή ο Ολυμπιακός, γιατί πέρσι αισθάνθηκαν άσχημα που δεν μας τίμησε είχε κάποιους τραυματισμούς και δεν ήρθε στα αγόρια, φέτος έχει δηλώσει πρώτος από πολύ νωρίς συμμετοχή και εκτός του Ολυμπιακού θα έχουμε πολλές εκπλήξεις θα διοργανωθεί με επιτυχία και το δεύτερο Young Talents. Η ομάδα έχει δείξει τα τελευταία τέσσερα χρόνια σταθερά βήματα ανόδου σαν ακαδημία και έχει χτίσει ένα όνομα το οποίο είναι Πανελληνίως αναγνωρισμένο είναι ένα κίνητρο για όλες τις ομάδες. Δεν είναι τυχαίο πως είναι η δεύτερη απόπειρα που κάνουμε σε τουρνουά και όλες οι ομάδες μας είπανε ναι. Αυτό σημαίνει ότι είχαμε επιτυχία στα αγόρια ότι όλοι ήταν ευχαριστημένοι εκτός του ότι παίξανε πολύ καλά και ανταγωνιστικά ματς, διασκεδάσανε κιόλας και θεωρώ ότι και για αυτούς είναι τιμή να λαμβάνουν μία πρόσκληση από τον Ορφέα». Αναφορικά με το πόσοι επισκέπτες αναμένονται : «Αν πάρουμε το παράδειγμα του Πάσχα νομίζω ότι γύρω στα 250 άτομα θα έρθουν σίγουρα . Πέρσι 150 άτομα ήταν οι διαγωνιζόμενοι και άλλοι εκατό και πλέον ήταν οι συνοδοί, μείνανε για τρείς μέρες στην πόλη των Σερρών. »

 Στη συνέντευξη παρενέβη τηλεφωνικά και ο Δήμαρχος Εμμ.Παππά κ. Δημήτρης Νότας που εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ποιότητα της δουλειάς που γίνεται στις ακαδημίες του Ορφέα υπογραμμίζοντας την στήριξη του Δήμου στις όποιες προσπάθειες γίνουν!

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player


Copyright © 2016. All Rights Reserved.